BI & Data Analytics

Predictive and Advanced Analytics, Big Data, Data Governance, Data Management, Data Architecture, Data Visualisering - interessante begreber, der indeholder så meget.    

Det er universet hvor forretningsforståelse, kommerciel tankegang, systemforståelse og hardcore programmering smelter sammen. Det er her samspillet mellem Økonomifunktionen, IT og forretningsudvikling kommer på prøve. Det er her de bedste og mest talentfulde medarbejdere kan gøre en markant forskel for virksomhederne og tage dem til ”the next level”. De bedste indenfor feltet skal være analytiske, strukturerede, abstrakt tænkende, pragmatiske, konsekvensberegnende og besidde stærke kommunikative færdigheder.    

 
CSA-CPH-data-analytics.png
 

Vi tror på at man er rigtig god til det man elsker og har passion for. Vi elsker Business Analytics og de spændende, intelligente og ambitiøse mennesker vi møder i denne verden.

 

Eksempler på besatte stillinger

  • Head of Business Analytics
  • Enterprise Information Architect
  • Data Management Consultant
  • Business Intelligence Analyst
  • Datawarehouse developer
  • BI consultant
  • Sales Manager
  • BI Controller  
 

Cases/referancer

2. Kan man finde en Hadoop specialist med Hands-on erfaring inden teknologien har ramt landet?

Ja det kan man godt, hvis ikke vedkommende behøver at tale dansk. Danmark er på mange måder et attraktiv land. Vi har en arbejdskultur, som tiltaler højt uddannede specialister fra andre kulturer, vi har et højt fagligt niveau, vores ledelsesstil lægger op til ansvar og frihed og løn niveauet er generelt højt. Så ja, hvis der er åbenhed for at ansætte ikke dansk talende specialister, så kan vi sagtens finde og hente medarbejdere med helt specifikke kompetencer. Og ja, vi fandt 2 Haddop specialister, den ene flyttede hertil fra Bulgarien, den anden var spansk, men bosiddende i Irland.   

1. Hvordan tiltrækker man som mindre konsulent hus de bedste ressourcer i et marked hvor kandidaterne kan vælge og vrage?  

Det gælder om at spotte det helt Unikke DNA, som virksomheden har. De muligheder man som medarbejder har i lige netop den kontekst; tonen der definerer samarbejdet både internt og eksternt, det der gør dem unikke og hvilke aspekter der faciltierer deres succes.

Har i en ”unikhed” som gør jer til noget særligt, så skal vi nok spotte den og få den omsat til en fortælling som vil tiltrække de gode talenter.