IT-sikkerhed

Digitalisering, Big Data og Business Analytics betyder, at data i dag er virksomhedernes livsnerve. Sikkerhedsudfordringen for IT organisationen er blevet, at sikre det komplette overblik over hvilke data der behandles i hvilke systemer, hvor disse systemer ligger, hvem der har adgang til dem og hvordan de er klassificeret. IT sikkerhed er blevet et centralt tema for topledelse og bestyrelser hvor GDPR, CyberCrime, Ransomware og Phishing er både ”hot topics” og potentielle hovedpiner.  

 
CSA-CPH-IT-security.png
 

Vi hjælper vores kunder gennem omstillingen, hvor der stilles andre og nye krav til de eksisterende medarbejdere, genereres nye ressourcer eller laves organisationsændringer, for at tilpasse sig den nye virkelighed og de nye krav.

Vi har besat stillinger indenfor IT-sikkerhed siden 2009, og har et tæt samarbejde med vores CSA partner i Storbritannien, Usurpo, omkring internationale search opgaver. Vi er passionerede omkring IT-sikkerhed og ser frem til at hjælpe jer med at finde de specialister og ledere der kan føre jer sikkert gennem fremtidens udfordringer.

 

Eksempler på besatte stillinger

  • CISO (Chief Information Security Officer)  
  • Head of information security
  • Information Security Architect
  • Enterprise Security Architect
  • Information Security Analyst
  • Cyber Security Engineer
  • Cyber Security Advisor
  • Security Solution Executive
  • Channel Sales Manager
 

Case/Reference:

1. Etablering af Nordisk Cyber Security Salgsteam

Vi har hjulpet en kunde med at etablere et nyt salgsteam I de Nordiske lande. Udviklingen på markedet for sikkerhedsløsninger krævede andre kompetencer og erfaringer hos salgsteamet. Salget ændrede sig fra produktsalg til løsningssalg forankret på et mere strategisk niveau hos kunderne. Vi rekrutterede sammen med kunden sælgere i både Danmark, Sverige og Norge herunder både New Buizz sælgere og strategiske KAM.    

 

2. Kan man finde en Enterprise Security Architect på 3 uger?

Ja hvis man har det rette netværk og har det som sit fokusområde. En virksomhed havde selv været i gang med rekruttering af en Enterprise Security Architect ,og mente selv de havde fundet den helt rette og motiverede kandidat. Kandidaten var utroligt fagligt kompetent og matchede kulturen i virksomheden. Desværre sprang kandidaten fra kort efter kontraktunderskrivelsen, Han blev lokket tilbage til sin tidligere arbejdsgiver af et ”counter offer”.  

Da vi netop havde gennemført en tilsvarende search opgave kunne vi inden udgangen af måneden stille med et stærkt felt af kvalificerede kandidater. Virksomheden oplevede altså kun 1 måneds forsinkelse i forhold til at have en ny stærk ressource, i den for dem, meget centrale stilling.