post 4

Mit møde som kandidat med CSA-CPH var en helt anden og yderst positiv oplevelse – Tænk at der findes ordentlige mennesker i headhunter branchen med en så professional tilgang. De kender virkelig kunden. Virksomheden, organisationen og hele dens forretningsgrundlag, produkterne og de udfordringer virksomheden står overfor. Jeg modtog ordentligt og gennemarbejdet materiale, hvilket var relevant for min beslutning om at gå videre i forløbet.

CSA-CPH brugte meget tid på mig som kandidat, og har en ekstraordinær stor passion for processen, her er ingen oplevelse af at være en del af et samlebånd. Derimod oplevede jeg; et professionelt og struktureret forløb, dog uden at det bliver en videnskab. De er rigtig gode menneskekendere og turde udfordre mig som kandidat, også på mine mere adfærdsmæssige karakteristika – uden det blev inderligt satanisk. De går den ekstra mil – og jeg oplevede også en feedback på min personlighedstest, der virkelig åbnede nogle nye døre i mit liv og har gjort en stor forskel for min bevidsthed om min personlighed, som jeg nu bruger meget konstruktivt.

Søren Westergren, Sales Director, DANELEC MARINE

post 3

VI har igennem en årrække samarbejdet med CSA CPH, og de har altid udvist en stor professionalisme og dedikation i at finde de rette kandidater. CSA CPH gør meget for at forstå vores forretning og ved at udfordre dette bidrager de positivt til vores udvikling som virksomhed. Vi arbejder med mennesker og at få de helt rigtige medarbejdere er afgørende for vores udvikling og vores resultater. CSA CPH's netværk er imponerende, hvilket gør dem i stand til at finde selv de mest specialiserede profiler, som performer og passer perfekt til vores kultur.  
Ole Søe-Pedersen, VP & General Manager, TeledyneRESON

post 2

CSA CPH adskiller sig ved det personlige touch - man mærker et ægte engagement i at løse opgaven bedst muligt! De gør meget ud af at forstå, hvem vi er som firma, og de investerer i store ressourcer og energi i at nå det bedst mulige resultat. Vores samarbejde med CSA CPH har betydet, at vi har fået gode nye kolleger med topkompetence inden for vores kerneområde - Big Data. 
Niels Brandt, Professional Services Director, Northern, Central, and Eastern Europe, TERADATA