post 4

Mit møde som kandidat med CSA-CPH var en helt anden og yderst positiv oplevelse – Tænk at der findes ordentlige mennesker i headhunter branchen med en så professional tilgang. De kender virkelig kunden. Virksomheden, organisationen og hele dens forretningsgrundlag, produkterne og de udfordringer virksomheden står overfor. Jeg modtog ordentligt og gennemarbejdet materiale, hvilket var relevant for min beslutning om at gå videre i forløbet.

CSA-CPH brugte meget tid på mig som kandidat, og har en ekstraordinær stor passion for processen, her er ingen oplevelse af at være en del af et samlebånd. Derimod oplevede jeg; et professionelt og struktureret forløb, dog uden at det bliver en videnskab. De er rigtig gode menneskekendere og turde udfordre mig som kandidat, også på mine mere adfærdsmæssige karakteristika – uden det blev inderligt satanisk. De går den ekstra mil – og jeg oplevede også en feedback på min personlighedstest, der virkelig åbnede nogle nye døre i mit liv og har gjort en stor forskel for min bevidsthed om min personlighed, som jeg nu bruger meget konstruktivt.

Søren Westergren, Sales Director, DANELEC MARINE